مواد لازم برای خورش ماست اصفهانی

  • ماست چکیده بی نمک دو نیم کیلوگرم
  • گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
  • پیاز 1 عدد
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 1 پیمانه سرخالی
  • آب 2 تا 3 پیمانه
  • نمک ، زردچوبه،گلاب و زعفران دم کرده به مقدار کافی
  • بادام ، خلال پسته و زرشک به اندازه کافی برای تزیین

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

ابتدا گوشت را با پیاز و کمی زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا بپزد .وقتی گوشت پخت ، قبل از اینکه از روی حرارت برداشته شود مقداری نمک هم به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.سپس گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و در یک ظرف مسی با گوشت کوب خوب آن را بکوبید تا کش دار شود.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند.وقتی مایه جوش آمد گوشت کوبیده شده را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.در این مرحله باید مواد کش دارشوند. در مرحله آخر نمک ، زعفران آب کردن و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا خورش جا بیفتد.. خورش ماست آماده شده را پس از خنک شدن و قرار دادن در یخچال در ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک ، خلال بادام و پسته تزیین کنید .

نکات کاربردی طبخ و سرو خورشت ماست اصفهانی

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می شود.
از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

نکات تکمیلی در مورد خورش ماست اصفهانی

خورش ماست اصفهانی جزو غذای محلی – اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش ماست اصفهانی را می توانید در وعده شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : https://namnak.com/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C.p14793

بیان دیدگاه