مواد لازم بیسکویت کره ای:
- 200گرم کره به دمای اتاق رسیده
- 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ،80 گرم)
- 1 عدد تخم مرغ
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 1 استکان ماست (84 گرم)
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
- 4 الی 4.5 لیوان آرد
- شکلات سفید و شیری برای تزیین
طرز تهیه بیسکویت کره ای :
تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با دست یا همزن دستی) سپس آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. خمیر را داخل قالب بیسکوییت بذارید اگر قالب ندارید میتوانید هر شکلی که دوست دارید بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی بیسکوییت کمی سرخ شود بپزید (حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد) بعد از بیرون آوردن از فر وقتی که بیسکوییت ها سرد شد از قالب بیرون آورید و در شکلات آب شده به روش بنماری بزنید و داخل ظرف سرو بچینید.
(برای اینکه ظرف سرو شکلاتی نشود بعد از اینکه بیسکوییت ها را در شکلات زدید روی کاغذ روغنی بذارید و وقتی شکلات سفت شد داخل ظرف بچینید
منبع: mazeh20